Kvalitetsansvarig

Enkel och kraftfull dokumenthantering. Användaren vägleds och får rätt dokument, mall, checklista eller instruktion i varje del av projektprocessen. Minimalt med tid går åt till att leta dokument eller för all del fylla i dem.

Video

Management

Prospect, förfrågningar, anbud, projekt, kunder och kontakter på ett ställe. Några klick ger lämnade anbud, hitrate och nya förfrågningar. Skapa ett enhetligt, samordnat och effektivt arbetssätt med enkla kontroller.

Video

Projektledare

Styr ditt projekt med överblick över transaktioner, dokumentation, mailkonversationer, aktiviteter och checklistor och smidig ändring- och tilläggshantering. Jobba enklare i en processtyrd dokumenthantering.

Video
1

FÖRETAG

Ca 1

HANTERADE DOKUMENT

Över 1

ANVÄNDARE ÖVER TID

1

ÅR PÅ MARKNADEN

Våra kunder

1996 skapades själva grunden till det som idag är den kraftfulla och unika processtyrda dokumenthanteringen, ett av fundamenten i EzyFlex. Sedan dess har vi arbetat med att utveckla, förädla och förenkla. Vi har mött krav och utvecklingsbehov hos såväl internationella, som nationella företag där vi tillsammans har format systemet från verksamhetens behov.

Ett av Nordens största installationsföretag som har använt EzyFlex sedan 2008 och hanterar årligen över 4.000 projekt och närmare 10.000 anbud.

När ISO certifieringen sker har ledningssystemet sin självklara plats i EzyFlex

Sibylla arbetar med EzyFlex CRM sedan 20 år tillbaka. Här hanteras alla Sibyllakök, såväl som ”ShopInShops” på serviceanläggningar med bensinförsäljning.

Ett av flera företag inom den Nordiska delen av Vinci som driver projekt i EzyFlex, som även används av Omexom, Axians, Actemium och Emil Lundgren.

Systemet gör det möjligt för Borga att säkerställa ett standardiserat arbetssätt, från försäljning till leverans.

Detta är EzyFlex

EzyFlex är en produkt från CITK IT Konsult AB

Innan vi berättar mer om varför EzyFlex skapar ett standardiserat sätt att arbeta med kund, offert, projekt och dokumenthantering vill vi gärna berätta historien om hur ett system utvecklas med kunderna nära marknaden:

 • 1
  Processtyrd dokumenthantering

  1996 kom företaget Wasa Tryckknappar till oss och ville ha ett dokumenthanteringssystem för sin ISO-certifiering. Detta blev grunden till det som idag är en kraftfull och unik processtyrd dokumenthantering, ett av fundamenten i EzyFlex.

 • 2
  Anbud- och offerthantering

  1998 byggde vi ett anbudssystem tillsammans med det forna byggföretaget BPA. Ur detta föddes flöden för en stabil anbud- och offerthantering. Samtidigt skapade vi Sibyllas kundinformationsystem, fundamentet till ett enkelt modernt CRM.

 • 3
  Processtyrt projekthanteringssystem

  2002 satte Bravida våra hjärnor på prov när vi tillsammans skapade ett flerspråkigt processtyrt projekthanteringssystem.

Sedan dess har vi arbetat med att utveckla, förädla och förenkla. Vi har mött krav och utvecklingsbehov hos såväl internationella, som nationella företag.

Projekt, CRM, Intranät, Portal, Processer och Dokument är idag grundläggande element i EzyFlex – du ska kunna växa, förändras och utvecklas utan att riskera att ditt IT-system sätter käppar i hjulet.

Verksamhetssystem på riktigt

Ett ledningssystem kvalitetssäkrar projekten både internt och externt. Oftast finns de i form av dokument i en mapp på nätverket, svåra att hitta. Vi möter dagligen företag, vars systemflora tillsammans kan liknas vid en svårnavigerad skärgård - ett örike av funktioner, som ofta fungerar men som ställer stora krav på organisationen, är dyra att underhålla och svåra att lära sig.

alternative

Vi har gjort det betydligt enklare, både för användaren i praktiken och för ledningen att följa upp. En plattform där allt fungerar på samma sätt. Enkelt att läras sig, enkel uppföljning, hög effektivitet, ordning och reda.

alternative

Med allt samlat i ett webbaserat intranät så har du det som många kallar ett verksamhetssystem som ringar in alla dina processer i företaget på ditt sätt.

Från första kontakten till avslutat projekt

Verksamhetssystem låter teoretiskt, men med vår erfarenhet och kunnande från otaliga installationer och utvecklingsprojekt med kunder över hela landet, så vågar vi påstå att vi levererar verksamhetssystem ”på riktigt”.
Med det menar vi att vi inte tillhandahåller standardlösningar utan EzyFlex är just vad det heter:

EZY för användaren – fler än 10.000 användare i EzyFlex hyllar systemet för att det är enkelt och överskådligt. När EzyFlex följer kunden hela vägen från kundbearbetning till offert och tills det att projektet är i mål, så blir upplevelsen just EZY!

FLEX för företaget – inga ”hårda boxlösningar” där din organisation ska anpassa sig. Vi anpassar EzyFlex efter din verksamhet. Du slipper tänka om och ändra i dina flöden som ofta blir fallet med andra standardiserade verksamhetssystem

Vem passar EzyFlex för?

Våra kunder finns oftast inom branscherna installation, bygg och entreprenad. Men systemet är inte låst vid en viss bransch, utan passar alla företag om något av följande behov finns:

 • Kvalitet och miljöfrågor är en viktig del av varje projekt.
 • Överblick från offert till leveransuppföljning för alla i organisationen.
 • Att kunna hitta rätt version av dokument i varje process från offert till leverans.
 • Ändrings- och tilläggshantering (ÄTA) är en viktig del i projekten.
 • Företag som vill ha ett digitaliserat ledningssystem.
 • Företag som vill digitalisera kundresan och få full kontroll på alla dokument i alla processer i projektet.
Boka demo

"The EzyFlex Story"

1996

Wasa Tryckknappar AB

Wasa Tryckknappar AB skall etablera sig på den kinesiska marknaden och behöver ett digitalt dokumenthanteringssystem för att ISO certifieras

1997

Luftkonditionering AB

Framnäsvägen, Solna bygger en digital kvalitetshandbok och tar de första stegen med projekthantering under ledning av den legendariska Christer Rohlin

1999

BPA AB

BPA AB som äger Tisabgruppen tar in systemet som utvecklar vidare med fokus på anbudshantering

2000

Sibylla

Tillsammans med Sibylla bygger vi ett mobilt kundinformationssystem till säljorganisationen. Det utvecklas bla för Palm Pilot. Grunden till nuvarande CRM föds.

2002

Bravida

Bravida handlar upp en ny plattform för anbuds och projekthantering. Systemet språkhanteras för att fungera i norden. Med stort fokus på processer i flera länder skapas kärnan i dagens system - den processtyrda dokumenthanteringen tar plats.

2003

Würth

Wurth Sverige med sin framgångsrika process "Sälja -> Leverera - Ta betalt" tar första steget.

2004

PQR Konsult AB

Med verksamhet på många orter och många länder blir PQR det första konsultbolaget som skapar ordning bland projekt och dokument

2006

Närkes Elektriska AB

Eller NEA i folkmun, tar ett koncernbeslut och behöver ett verksamhetssystem för att skapa ordning och effektivisera i en gemensam sälj- och projektprocess

2008

Bygglant

Lantmännens egen byggavdelning behöver ett system för att hantera alla byggprojekt

2009

Atria Sverige AB

Med konceptet ShopInShop gör en internationell satsning i 14 länder med EzyFlex skapas gemensamma processer och ett språkhanterat CRM stöd

2011

NVS

På mindre än sex månader från beslut har NVS startat upp ett nytt verksamhetssystem i två länder.

2014

FM-Mattsson

CRM processerna förädlas och systemet som tar FM-Mattson och Mora Armaturer till marknaden i Sverige, Tyskland och Danmark är både enkelt och flexibelt

2015

Assemblin

Nu används EzyFlex dagligen av närmare 1000 medarbetare på ett 100 tal orter i Sverige och Norge  

2017

Elajo

Beslutar sig för att byta anbuds och projektsystem. Det nya verksamhetssystemet får namnet FlowOne när det lanseras. 

2018

Volution Group

Säljarna skulle få ett lättmanövrerat system, innesälj skulle kunna hjälpa kunder som ringer in med frågor och vi från ledningen skulle enkelt kunna ta ut rapporter

2019

Vinci

Med företag som Omexom, Emil Lundgren, Eitech byter ut sina system och går på med EzyFlex in i en integrerad plattform med portal, CRM, anbud och projekt

2020

Borga Group

Skapar ordning på affärer och projekt internationellt och tar verksamhetssystemet till Europa där sex länder nu arbetar enkelt och flexibelt

2021

EzyFlex

EzyFlex har under 25 år utvecklats från verksamhetens behov tillsammans med alla kunder. Med processtyrd dokumenthantering, CRM, förfrågningar, anbud, projekt, har vi skapat verksamhetens system. Enkelt och Flexibelt

Om oss

EzyFlex förvaltas och utvecklas av CITK IT Konsult AB, som startade sin verksamhet i Örebro 2000. Du kan läsa mer om oss på citk.se. Du får gärna boka en demo via detta formulär, men det går självklart att kontakta oss på flera sätt. Hör av dig till Matthias eller Sigge för mer info.

Boka demo

Matthias Fisher
MATTHIAS FISCHER

Försäljning och marknadsansvarig
070-342 53 51
matthias.fischer@citk.se

Sigge Dufvander
SIGGE DUFVANDER

Affärsutvecklare
073-091 26 67
sigge.dufvander@citk.se

Lediga jobb

Ansök som Systemutvecklare

Systemutvecklare med öga för design

I denna utvecklande och spännande roll kommer du tillsammans med dina kollegor på kontoret i Örebro jobba med webbutveckling ihop med kunder som Toyota, Dormy Golf, Elajo med flera, Med din lite mer seniora erfarenhet kommer du till en utvecklande och inspirerande miljö med högt i tak och korta beslutsvägar.

Om tjänsten

Med varierande projekt, med både små och stora intressanta kunder, kommer du som konsult till ett gediget företag med fin historik. Här kommer fokus vara på utveckling av verksamhetssystemet EzyFlex som underlättar kundernas vardag. Om du är nyfiken på vad systemet hanterar.

I det webbaserade EzyFlex bedrivs utvecklingen med hjälp av Java och agila metoder. Digitalisering är grunden med en strävan att ständigt hitta sätt att systematisera/programmera en produkt eller funktion så att den tillför ett värde hos kunden. Projekten är varierande och du kommer vara i en bred och utvecklande roll och jobba som konsult i små och stora projekt, oftast i team men även på egen hand i mindre projekt. I rollen äger du stor frihet att själv bestämma vilka delar i projektet du helst vill jobba med.

CITK´s kunder finns framför allt i Sverige men du är huvudsakligen på örebrokontoret där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. I detta lite mindre företaget är beslutsvägarna korta och du kommer både få njuta av frihet men såklart också eget ansvar. Som konsult på CITK hamnar du i ett gäng med kompetenta, motiverade och engagerade medarbetare

Ansök som Systemutvecklare

HÄR FINNS VI

Elementvägen 8, Örebro

RING GÄRNA

019-611 30 30

VI GILLAR MAIL

info@citk.se

EzyFlex är en produkt från CITK IT Konsult AB